Genomineerd voor de Fraenken Teut 2012

N-VA | Analyse van een politieke ideologie is genomineerd voor de Fraenken Teut 2012.

De Fraenken Teut zet initiatieven en organisaties in de bloemetjes, die al te dikwijls in de marge van de grote verslaggeving blijven. Mensen die eigenlijk alle aandacht verdienen, omdat ze opkomen voor meer rechten, een rechtvaardige en gezonde samenleving, voor betere levensomstandigheden, voor een toegankelijke cultuur, …

De uitreiking van de Fraenken Teut 2012 vindt plaats op de Nieuwjaarsreceptie van de PVDA-Antwerpen op vrijdag 25 januari 2013.

Ico Maly is de auteur van het boek “N-VA, analyse van een politieke ideologie”. Met dit werk brengt de auteur inzicht in het programma en de ideologie van de N-VA. “De grote kracht van de N-VA is de verpakking”, aldus Ico Maly. Doorheen deze verpakking moet men de achterliggende doelstellingen proberen te vatten. “En deze achterliggende doelstellingen zijn radicaal antisociaal, extreemrechts, reactionair en neoliberaal” stelt Ico Maly frank. Nu Bart De Wever burgemeester van Antwerpen is geworden, wordt dit boek een must voor iedereen die het beleid in Antwerpen de komende jaren wil begrijpen.

hier kan je stemmen: http://antwerpen.pvdaplus.be/fraenken-teut-2012

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s